Rejs til Maldiverne og få en pause fra hverdagen

Sidder du og planlægger din næste rejse? Du trænger måske til sommer, sol og varme samt hvide sandstrande og skygger fra tropiske palmer. Så bør du overveje Maldiverne som din næste rejsedestination. Her får du hele pakken med koralblåt hav og de mest perfekte strande til at kunne læne dig tilbage og bare nyde livet og tilværelsen.

Maldiverne er en samling af en masse mindre øgrupper, og der er derfor mulighed for at rejse til de forskellige øer. Du kan også vælge at øhoppe mellem dem og måske på den måde forlænge din rejse. Uanset hvilken model du vælger, kan du finde en masse inspiration til din næste rejse til Maldiverne hos Uniquetravel.dk.

Du kan også tage på cruise

Med Uniquetravels er det også muligt at tage på cruise til Maldiverne. Det er en fantastisk mulighed for at rejse på en anderledes men spændende måde. Du overnatter i 7 dage ombord på det lille cruiseskib, der gør oplevelsen intim og helt fantastisk. Undervejs kommer du til at se nogle af de forskellige øer, der er som taget fra det perfekte postkort.

Du har mulighed for forskellige aktiviteter, og her er dykning et af de mere oplagte. Du kan vælge forskellige dykketure, så det er helt op til, hvad du er mest nysgerrig på. Du kan dykke efter flotte og betagende koralrev. Du kan også vælge ture, hvor du dykker med forskellige hajarter og hvalhajer. Det er den ultimative oplevelse, som du ikke har mulighed for derhjemme.

Du kommer forbi uberørte øer

Noget af det unikke ved denne tur er, at du kommer forbi nogle af de øer, der stort set står helt uberørte. Det er altså en mulighed for dig at komme helt tæt på naturen, hvor der hverken bor- eller befinder sig andre mennesker. Oplev derfor den helt ægte følelse af at være på din helt egen øde ø. I kommer også forbi større øer, hvor der her er resorts med en masse luksuriøse muligheder.

Når du er ombord på cruiseskibet, er der naturligvis rig mulighed for også at slappe af i ægte feriestil. Du behøver ikke at skulle noget som helst, hvis det er det, der passer dig allerbedst på selve dagen. Du skal nemlig ikke tænke på de typiske daglige forpligtelser derhjemme. Ombord på cruiseskibet får du nemlig fuld forplejning som består af en stor og spændende buffet hver af de 7 dage med både morgen, middag og aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *