4 ting vi kan gøre for dig

Hos IT Løsningen står vi altid parate til at yde computer reparation i Roskilde, og vi gør det med et smil og en professionel ekspertise, som vi har fået via vores mange års erfaring inden for computer reparationer. Vi kan hjælpe med lige netop dine behov , da vi er helt med på at computeren fylder en stor del i hverdagen og i vores arbejdsliv. Derfor varierer det også meget hvilke problemer, som du kan løbe ind i, og dette står vi selvfølgelig klar til at tackle og hjælpe dig igennem. Vi har stor kompetence og vores dygtige medarbejdere står klar i Roskilde til at hjælpe dig med din computer, uanset om det er en stationær, bærbar eller en Mac. Gå ind på vores hjemmeside https://itloesningen.dk/ydelser/computer-reparation/ og kontakt os så vi kan hjælpe dig med at reparerer din computer så hurtigt som muligt. Ellers kan du læse med herunder hvor vi præsenterer fire ting som vi med sikkerhed kan gøre for dig! Generelt gælder det, at inden hver reparation af en computer foretager vi en gratis fejlsøgning af din computer, og derefter laver vi et tilbud på hvad der skal repareres. Herefter tager vi omkring en til tre dage for at fikse din computer, og så er den klar til brug igen!

1. Opgraderinger

Det er vigtigt at holde din computer opdateret så den holder sig hurtig og god i drift. Vi kan derfor opgradere din computer ved blandt andet at udskifte RAm, harddiske, processor og grafikkort. På denne måde kan vi holde din model optimeret ved blot få ændringer og opgraderinger, som gør en kæmpe forskel for din computer. 

2. Optimering og tuning af PC

En sløv og langsom computer kan virkelig sætte alles tålmodigheder på prøve. Derfor kan vi hos IT Løsningen tilbyde at optimere og tune din computer så den yder sit bedste. Dette gør vi ved at fjerne ubrugeligt software og optimere styresystemet. Efter dette vil du med det samme kunne mærke forskellen på din computer. 

3. Virusfjernelse

Alle kan komme ud for at få cirus, malware eller andet skadeligt software, og dette kan vi hjælpe med at fjerne hurtigt og effektivt. Dette påvirker nemlig din computers funktion meget, og derfor er det vigtigt at gøre noget ved det. 

4. Generel computer reparation

Derudover tilbyder vi selvfølgelig generel reparation af din computer hvis der skulle være dele der skal skiftes, hvis skærmen ikke virker eller den har fået andre skader. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *