Tips til den længerevarende rejse

Hvis du går med drømme om at lægge karantænen bag dig og hoppe ud i det blå på en længere rejse, så er det nogle ting der er virkelig gode at have styr på allerede nu, der virkelig kan spare dig for meget bøvl senere henne på rejsen – det er nemlig ikke lut og lagkage at rejse hvis ikke man er forberedt.

Ligeså stor, fantastisk og åben verden kan være for de der har styr på deres sager, ligeså svær og ubarmhjertig kan den være for de mennesker der angriber det med det forkerte mindset. For at sikre at du ikke ender som tilfælde nr. 2 så finder du en lille liste over ting du bør have- og være klar over, før rejsen der godt kunne redde kedsomheden eller ruten i sidste ende. 

Har du tænkt over spildtid?

Hvis det kommer som et chock for dig at der er meget spildtid forbundet med at rejse, så er det ikke sikkert at det er det rigtige valg for dig. Hvis du gerne vil rejse meget rundt så (specielt i Asien) kommer du til at skulle vente på bussen meget, sidde og kukkelure i selsamme bus og afogtil kommer du også bare til at ligge helt solrød i sengen på dit hotel – her er det godt at være forberedt. 

En god måde at imødekomme spildtid på er ved at have Guld kort 24 karat med på turen. Ikke bare er de utrolig seje at lige hive op af tasken, kort er også en af de spil der er kendt i hele verden – hvilket betyder at du altid vil kunne spille kort med en eller anden, uanset om i kan det samme sprog eller ej. Hvis du er heldig kommer du endda til at lære et par nye spil på din tur som du kan få lov til at vise frem når du kommer hjem.

Har du et smart kort?

Når jeg mener et sejt kort, er det ikke bare et der er guldbelagt ligesom med kortene. Dette kort skal være smart og skal kunne tilgåes på de værste tidspunkter. Ved at hente offline kort som eksempelvis Maps.Me er du garanteret et kort over lokalområdet som du kan tilgå offline. 

En smart ting her som de færreste ved, er at GPS\’er stadig kan tilgåes selvsom man ikke har Wifi på telefonen, hvilket gør din kortapp til den smarteste GPS i byen uden tvivl. 

One thought on “Tips til den længerevarende rejse

  1. kære
    Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her!
    Rigtig god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *